Värdeskåp

Värdeskåp
Loomis kundservice

Loomis kundservice

Tel. 010-163 63 00
mån-fre kl 8:00 - 17:00
Skicka e-post till oss

Vi har länge arbetat med säkra och enkla lösningar för dig och andra kunder. Vi vet att det ibland kan kännas osäkert att invänta hämtning av de kontanter din verksamhet genererat. Med ett värdeskåp kan du känna dig trygg. Kontanterna läggs i skåpet som förblir låst tills dess att vi kommer och hämtar dem åt dig.

Säker förvaring i dina egna lokaler

Du och din personal hanterar dagligen en del kontanter, vissa dagar mycket, andra lite mindre. Många företag går dagligen till en servicebox eller förvarar kontanterna på något annat sätt i de egna lokalerna tills dess att de hämtas. Frågan är om du känner dig trygg med den lösning du valt?

Det är många av våra kunder som upptäckt förträffligheten med att ha ett värdeskåp. Ett säkert sätt som personalen och försäkringsbolagen garanterat gillar. För en fast månadsavgift  får du en trygg förvaring och en bra kontroll över dina kontanter. Hämtningen av kontanterna sker det antal gånger per vecka som vi tillsammans tycker är en lämplig nivå.

Bli kund hos oss eller ring oss, vi berättar gärna mer om hur ett deponeringsskåp fungerar.

Varför så bra?

Mycket kontanter är i omlopp i din verksamhet. Med ett värdeskåp får du en lösning där ingen kommer åt pengarna då de väl deponerats förrän våra värdetransportörer kommer och hämtar kontanterna.

  • Du förbereder kontanterna genom att packa dem i väl förslutna säkerhetspåsar som du beställer av oss.
  • Deponerar dem i skåpet och där ligger det i tryggt förvar till dess att vi kommer.
  • Vi skyltar upp i din entré så att det tydligt syns att du har en säker och rånförebyggande lösning.

Värdeskåpet kan endast öppnas av dig eller din personal tillsammans med vår värdetransportör. Det finns därmed ingen risk att någon råkar få med sig kontanterna av misstag.