Vi hämtar kontanter hos dig

Loomis kundservice

Loomis kundservice

Tel. 010-163 63 00
mån-fre kl 8:00 - 17:00
Skicka e-post till oss

Kontanter är bra och nödvändigt. Speciellt för dig som har en verksamhet där du tar betalt direkt av dina kunder, vid en kassa, över disk eller vid ett bord om du är restaurangägare. Vi vet att du gör det bästa för dina kunder och vi gör det bästa för dig. Vi tar hand om din kontanthantering.

Varje dag är det ett enormt flöde av kontanter i vårt samhälle; i butiker, restauranger, idrottsföreningar och flera andra verksamheter. Med ett stort flöde av kontanter krävs en effektiv och säker hantering av dem.

För din trygghet

Vi har renodlat tjänster där vi hämtar kontanter hos dig i din verksamhet. Med en värdetransport tar vi över ansvaret så snart värdetransportören hämtat kontanterna i dina lokaler. Väljer du att använda ett värdeskåp från Loomis tar vi över ansvaret så snart kontanterna har deponerats i skåpet. Ju tidigare i kedjan Loomis tar över ansvaret för värdet desto större trygghet för din personal

Hur vi jobbar

Vi bestämmer tillsammans hur ofta vi ska komma och hämta kontanter och när det passar dig bäst. Innan vi börjar arbeta tillsammans ser vi över hur det ser ut i din verksamhet och gör en riskbedömning. För att det ska vara så säkert som möjligt att hämta kontanterna, både för din personal och för våra värdetransportörer. Vi har höga krav på säkerhet och det är viktigt att vissa rutiner följs.

Erfaren personal

Våra värdetransportörer är väl utbildade för sina arbetsuppgifter. De arbetar med de senaste tekniska hjälpmedlen som gör att det går att spåra varje enskild hämtning. Bra för dig att känna till är att i samma stund vi hämtar dina kontanter börjar vi ta ansvar för dem.