Komplett Från 2 903kr/mån

Komplett

Full service och eget värdeskåp

Komplett passar dig som vill slippa att tänka på kontanthantering överhuvudtaget. Lägg kontanterna i Loomis värdeskåp som vi ställer i din butik. Du kan tryggt förvara dem där under vårt ansvar tills vi hämtar dem.

Detta ingår:

Ansvarsnivå: Hög

Ansvarsnivå Hög innebär att vi tar över ansvaret för kontanterna i det ögonblick du lämnar kontanterna i värdeskåpet som står i butikens lokaler.

Läs mer om ansvarsnivåer.

 • Insättning

  I din insättning kan du lämna svenska sedlar, tio stycken mynt, giroblanketter, utländska sedlar, postväxlar och checkar. Du bestämmer till vilken bank (med undantag för Bankgirot och JAK Medlemsbank) och till vilket konto du vill göra din insättning. Vi redovisar det värde du lämnat.

 • Redovisning

  Vi redovisar insättningen veckovis eller månadsvis enligt dina önskemål. Redovisningen sänds via e-post.

 • Säkerhetsmaterial

  Det säkerhetsmaterial som behövs för att göra din deponering är säkerhetspåsar och specifikationer. När du tecknat avtal med oss så översänder vi det första årets förbrukning av säkerhetsmaterial som du behöver.

 • Servicebox access

  Loomis äger idag ett nät av ca 300 serviceboxar runt om i Sverige. De finns i utomhusmiljö och vissa är försedda med en kvittofunktion. Din närmaste servicebox hittar du med hjälp av vår serviceboxkarta.

 • CashShop access

  Loomis CashShop är en säker lokal där du kan lämna kontanter och hämta växel. Tillträde sker med kod så att endast behöriga kunder kan komma in. Loomis CashShop erbjuder vanligtvis servicebox, växlingsautomat och myntinsättningsautomat.

 • Riskbedömning

  Inför vårt arbete utför vi en riskbedömning i dina lokaler, syftet är att begränsa såväl din personal som Loomis personal från att utsättas för någon form av risk och förebygga olycksfall i arbetet. Behöver något kompletteras så redovisar vi det i en handlingsplan.

 • Hämtning i butik

  Våra utbildade värdetransportörer hämtar kontanterna direkt i butiken från värdeskåpet. Vi övertar ansvaret för dem i samma stund som de lämnas i värdeskåpet.

 • Växelleverans

  Leveransavgiften för växeln ingår i paketet. Kostnaden för den växel du väljer att beställa betalas separat via autogiro, kostnad tillkommer för sedelbuntar och myntrullar. Maxvärde och maxvikt per växelbeställning är 50.000 kr och 20 kg. Växelbeställningen gör du enkelt via Mina sidor där du även kan se din beställningshistorik.

 • Värdeskåp

  Kontanterna deponeras i värdeskåpet och ligger där i tryggt förvar under vårt ansvar tills dess att vi kommer och hämtar dem. Värdeskåpet kan endast öppnas av dig eller din personal tillsammans med vår värdetransportör. Det maximala belopp som får förvaras i skåpet är 150.000 kr. Anledningen till beloppsgränsen är att vi ansvarar utifrån det värdet.

Komplett
Kontakta oss för personlig service

Kontakta oss för personlig service

Tel: 010-163 63 00
mån - fre kl 8:00 - 17:00
Kontakta våra säljare

Beräkna pris för Komplett

* Obligatoriska fält

Läs mer om tjänsten nedan

Vi hämtar dina kontanter efter de behov du har. Vi ser till att pengarna överförs till ditt konto och redovisar värdet. För vår gemensamma trygghet gör vi en riskbedömning på plats, på ditt företag.

Växeln beställer du enkelt i vår kundportal och förutom svenska sedlar kan du även lämna tio stycken mynt, giroblanketter, utländsk valuta och checkar. Lista över utländska valutor som Loomis köper.

Självklart ingår även material som säkerhetspåsar och specifikationer. Du behöver inte ens beställa materialet, utan vi ser till att du alltid har det du behöver utifrån ditt val av paket.

Vi redovisar det värde du lämnat så fort det är insatt på ditt konto. Allt detta för en fast månadskostnad.

Växelleverans

Leveransavgift för växel ingår i paketpriset. Växeln, sedlar och mynt, beställs enkelt på Loomis.se/minasidor. Inloggningsuppgifter skickas till dig så snart avtalet är klart. Kostnaden för växeln betalas via autogiro, kostnad tillkommer för sedelbuntar och myntrullar. 

Värdetransport

Våra värdetransportörer är välutbildade och arbetar med de senaste tekniska hjälpmedlen som gör att det går att spåra varje enskild hämtning. Samtliga hämtade och levererade värdekollin avläses elektroniskt vilket innebär att all hantering är spårbar.

Värdeskåp

Ett värdeskåp ställs i dina lokaler och förblir låst tills dess vi kommer och hämtar kontanterna. Kontanterna lämnas i skåpet och är därmed
försäkrade av oss.

Beställ paket Komplett

Beräkna ditt pris för paket Komplett genom att fylla i uppgifterna i formuläret ovan. Välj "Beräkna pris". Fyll därefter i företagsuppgifterna och sänd din beställning till oss. Ett par dagar efter din beställning skickar vi per post ett avtalsförslag enligt de uppgifter du angett.

Är du nöjd med paketet undertecknar du avtalet och returnerar det till oss tillsammans med kontobevis och insättningsanvisning.

Våra tjänster