Enkel Från 100 kr/mån

Enkel

Du lämnar själv pengarna i vår servicebox

Enkel passar dig som själv vill lämna dina pengar i en av våra serviceboxar eller i Loomis CashShop. Våra serviceboxar registrerar
alla deponerade insättningar och töms regelbundet för snabb insättning på kontot.

Detta ingår:

Ansvarsnivå: Bas

Ansvarsnivå Bas innebär att vi tar över ansvaret för kontanterna i det ögonblick du lämnar dem i någon av våra serviceboxar.

Läs mer om ansvarsnivåer.

 • Insättning

  I din insättning kan du lämna svenska sedlar, tio stycken mynt, giroblanketter, utländska sedlar, postväxlar och checkar. Du bestämmer till vilken bank (med undantag för Bankgirot och JAK Medlemsbank) och till vilket konto du vill göra din insättning. Vi redovisar det värde du lämnat.

 • Redovisning

  Vi redovisar insättningen veckovis eller månadsvis enligt dina önskemål. Redovisningen sänds via e-post.

 • Säkerhetsmaterial

  Det säkerhetsmaterial som behövs för att göra din deponering är säkerhetspåsar och specifikationer. När du tecknat avtal med oss så översänder vi det första årets förbrukning av säkerhetsmaterial som du behöver.

 • Servicebox access

  Loomis äger idag ett nät av ca 300 serviceboxar runt om i Sverige. De finns i utomhusmiljö och vissa är försedda med en kvittofunktion. Din närmaste servicebox hittar du med hjälp av vår serviceboxkarta.

 • CashShop access

  Loomis CashShop är en säker lokal där du kan lämna kontanter och hämta växel. Tillträde sker med kod så att endast behöriga kunder kan komma in. Loomis CashShop erbjuder vanligtvis servicebox, växlingsautomat och myntinsättningsautomat.

Enkel
Kontakta oss för personlig service

Kontakta oss för personlig service

Tel: 010-163 63 00
mån - fre kl 8:00 - 17:00
Kontakta våra säljare

Beräkna pris för Enkel

* Obligatoriska fält

Hjälp mig med beräkningen

 • 1 gång/månad
 • 3 gånger/månad (motsvarar 1 insättning varannan vecka)
 • 5 gånger/månad (motsvarar 1 insättning i veckan)
 • 13 gånger/månad (motsvarar 3 insättningar i veckan)
 • 22 gånger/månad (motsvarar 5 insättningar i veckan)
 • 31 gånger/månad (motsvarar 7 insättningar i veckan)

För medlemmar hos Svensk Handel har vi rabatterade priser, fyll i ditt medlemsnummer så stämmer vi av det mot Svensk Handels medlemsregister.


Vi erbjuder våra kunder olika slag av förmåner och erbjudanden som vi informerar om i nyhetsbrev och på webbplatsen. Erbjudandet aktiveras när du matar in kampanjkoden i fältet.

Läs mer om tjänsten nedan

I Loomis serviceboxar kan du när som helst lämna dina kontanter. Det är enkelt, smidigt och kostnadseffektivt. Loomis tar ansvar för dina kontanter i samma stund som du deponerat dem i en Loomis Servicebox.

Förutom svenska sedlar kan du också lämna tio stycken mynt, giroblanketter, utländsk valuta samt checkar. Lista över utländska valutor som Loomis köper.

Självklart ingår material som säkerhetspåsar och specifikationer. Du behöver inte ens göra någon beställning, utan vi ser till att du alltid har det du behöver utifrån ditt val av paket.

Vi redovisar det värde du lämnat så fort det är insatt på ditt konto. Allt detta för en fast månadskostnad.


Våra serviceboxar finns över hela landet

Loomis äger ett nät av ca 300 serviceboxar runt om i Sverige. De finns i utomhusmiljö och många är försedda med en kvittofunktion. Alla Loomis serviceboxar är utrustade med infärgningssystem som gör att alla kontanter blir förstörda om någon skulle försöka sig på att göra någon åverkan på dem. Hitta närmaste servicebox via vår karta.

Du väljer bank själv

Loomis serviceboxar är bankneutrala vilket innebär att du själv bestämmer på vilken bank (med undantag för Bankgirot och JAK Medlemsbank) och till vilket konto du vill göra din insättning. En förutsättning för att du ska kunna använda våra Loomis serviceboxar är att du tecknar ett avtal med oss.

Beställ paket Enkel

Beräkna ditt pris för paket Enkel genom att fylla i uppgifterna i formuläret ovan. Välj "Beräkna pris". Fyll därefter i företagsuppgifterna och sänd din beställning till oss. Därefter får du ett avtalsförslag enligt de uppgifter du angett. Du undertecknar avtalet och returnerar det till oss tillsammans med kontobevis och insättningsanvisning.

Våra tjänster