Insättning av kontanter

Insättning av kontanter
Loomis kundservice

Loomis kundservice

Tel. 010-163 63 00
mån-fre kl 8:00 - 17:00
Skicka e-post till oss

De allra flesta känner till att Loomis arbetar med kontanthantering och har sett våra värdetransporter. Det som kanske inte är lika påtagligt, beroende på att det inte är så synligt, är att vi också räknar och validerar kontanterna. Det gör vi på våra sju uppräkningscentraler runt om i landet.

Upphämtning och insättning av kontanter

Kärnan i vår verksamhet är att hjälpa dig med din kontanthantering. Vi kan alltså ge dig som kund en komplett tjänst som täcker alla dina behov i din kontanthantering. När vi hämtat kontanter hos dig, eller ur en Loomis servicebox, körs de till en av Loomis egna depåer runt om i Sverige.

Vid depån tar våra medarbetare emot kontanterna, kontrollräknar och granskar så inte några pengar är falska. Sedan sätter vi in dem på ditt bankkonto (med undantag för Bankgirot och JAK Medlemsbank).

  • Du har pengarna på kontot inom två bankdagar efter att vi hämtat kontanterna, oftast snabbare.

Det är en av våra styrkor. Vi vet att det betyder mycket för dig att pengarna hamnar där de ska så fort som möjligt.

Vi erbjuder även andra tjänster

Genom våra depåer flödar stora mängder kontanter varje dag. Kontanter som vi fått in och räknat, äkthetskontrollerat och kvalitetssäkrat och som sedan ska vidare. De ska packas om och ut i samhället igen. Vi packar kontanter för att du ska få växel, men också för att bankerna ska få sin mängd och uttagsautomater kunna laddas. 

Loomis har arbetat med kontanthantering i många år. Vi kan hantera flöden som påverkas av trender och händelser som styr hur vi ska jobba. Det är också därför vi vet när du i din bransch kan tänkas behöva extra hjälp.